Tisztelt leendő Motorozz Kártya Partnerünk!A Motorozz Klubkártya-program lényege, hogy a Motorozz.hu 15.000 regisztrált tagja és a motorozással, túrázással kapcsolatos üzletek, vállalkozások egymásra találása. A csatlakozott kereskedők, szolgáltatók és vendéglátók bizonyos kedvezményeket nyújtanak annak érdekében, hogy a vásárlók őket részesítsék előnyben. 


Tárgyalásokat folytatunk további médiatámogatók megnyerésére, akik hirdetési felületekkel, játékokkal népszerűsítik majd a Motorozz Klubkártyát. A HIRCON Tanácsadó Kft. (www.motorozz.hu) a következőket nyújtja minden csatlakozó üzletnek, vállalkozásnak: 

- Egységes, erős marketingtevékenység a többi Elfogadóhellyel közösen. 
- Motorozz Klubkártya Elfogadóhely titulus 
- Plakátok, matricák 
- Online hozzáférés kezelőfelülettel a motorozz.hu Klubkártya honlapon. 
- A szerződőtt partner weboldalának tárhely biztosítása e-mail rendszerrel együtt mindössze 5.000,- Ft/éves díjon.
(500 Mb-os tárhelyméret,korlátlan FTP hozzáférés, korlátlan e-mail fiók és fiókonként 2 GB-os tárhely)
A csomag tartalmát a www.hircon.hu oldalon a webhosting menüpontban W50 es csomagként részleteiben is megtekinheti. 


Az Elfogadóhelyek a következőket vállalják: 

- Az Elfogadóhelyek kedvezményeket nyújtanak a motorozz.hu Klubkártyával rendelkező ügyfelei számára, és vállalják a nyújtott kedvezmények folyamatos karbantartását a Hircon Kft. által biztosított internetes felületen. A feltöltött adatok valóságtartalmát a Hircon Kft. nem ellenőrzi, azokért felelősséget nem vállal, a hirdetmények valóságtartalmáért kizárólagosan az Elfogadóhelyek tartoznak felelősséggel. 
- Motorozz.hu marketingeszközök kihelyezése: az Elfogadóhely vállalja a HIRCON Kft. által biztosított marketingeszközök (legfeljebb A5-ös szórólapok, matricák) jól látható helyen való kihelyezését 
- "Motorozz.hu partner" jelzés feltüntetése: Elfogadóhely vállalja a Hircon Kft. által biztosított, bankkártya méretű tájékoztató tábla (matrica) kihelyezését. 
- Motorozz.hu brandtermékek árusítása: előre egyeztetett jutalékért történő forgalmazás. 
- Az Elfogadóhely vállalja, hogy a meghatározott kedvezményeket csak érvényes kártya bemutatása után nyújtja. 

A fentiek nem teljesítése a partner programból való kizárást, az internetes felületekről és adatbázisból való eltávolítást von maga után. 

A partnerprogramhoz tartozó megállapodás itt olvasható el.